Blogs » Arts & Handmade Crafts » Argentinske spillere er i ferd med å møtes i Champions League

Argentinske spillere er i ferd med å møtes i Champions League

  • Selv om de har vunnet Premier League-mesterskapet, har ikke Champions League-finalen startet ennå, og Manchester City kan ikke slappe av et øyeblikk. Tross alt er ikke Inter Milan en svak motstander. Kombinasjonen av Lautaro + Lukaku kan alltid skape mirakler.

    Som Haalands innbytter har Alvarez nesten ingen sjanse til å spille. Fans synes synd på ham. Tross alt, hvis han forlater Manchester City, vil han bli sett på som kjernen i laget på et hvilket som helst lag. I tilfelle av skade, Alvarez, wearing en Fotballdrakter, startet 12 kamper, men scoret 9 mål med ekstremt høy effektivitet. Det kan sees at Alvarez's samlede styrke har forbedret seg mye siden han kom tilbake etter å ha vunnet mesterskapet i Argentina. Det er allerede mange europeiske giganter som håper å signere den argentinske spissen i overgangsvinduet i sommer.Selv om Guardiola ikke ønsker å selge Alvarez, er ikke avgjørelsen i hans hender.

    Etter VM i Qatar har argentinske spillere blitt mer og mer innflytelsesrike i de fem store ligaene.Alvarez og Lautaro i Manchester City drakt møtes i Champions League-finalen. Brighton vinner neste sesong under ledelse av McLister Europa League-kvalifiseringen, og Dybala og Roma-laget brøt også inn i Europa League-finalen, jeg håper de kan møtes på toppen, og endelig ser frem til dagen da Messi kommer tilbake til Camp Nou!