Blogs » Arts & Handmade Crafts » Man City ett skritt unna første tittel

Man City ett skritt unna første tittel

• I UEFA Champions League-semifinalene 22-23 spilte Manchester City uavgjort 1:1 borte mot Real Madrid i første runde. Forrige sesong blokkerte Real Madrid dem fra finalen. I denne kampen må Manchester City slå "blokkeringen" "Real Madrid med all sin styrke.

I begynnelsen av kampen angrep Manchester City med all sin styrke. Harlands angrep ble blokkert av Courtois. I første omgang stolte Manchester City på at Silvas to mål ledet 2:0! I det 76. minutt av andre omgang tok Manchester City et frispark fra venstre og sendte det på skrå inn til 16-meteren i 45 graders vinkel.Real Madrid-forsvarer Militao stanget feilaktig ballen i eget mål. På stopptid fullførte de to innbytterspillerne til Manchester City-laget samarbeidet Foden gikk rett inn i 16-meteren, og Alvarez, iført Fotballdrakter, fullførte et lavt skudd og scoret, og satte fast stillingen til 4-0. Jeg vet ikke om Harland, som nettopp kom fra banen, er enda mer deprimert.

På slutten av kampen feide Real Madrid Real Madrid med en totalscore på 5:1 for å gå videre til finalen! Silva i Manchester City drakt scoret to viktige mål og ble kåret til kampens mann. Manchester City sto nok en gang på scenen i Champions League-finalen.De står fortsatt overfor et lag som er veldig gode til å spille defensive kontringer, så de kan ikke ignoreres. Manchester City er bare ett skritt unna lagets første Champions League-trofé!