Blogs » Arts & Handmade Crafts » fan favoritt store gutten

fan favoritt store gutten

  • Han er naturligvis uunnværlig i de ulike evalueringene denne sesongen. Vant 2 priser på bare én dag, så kan du gjette hvem han er?

    Han er «Majin Buu» Harland fra Manchester City. Denne sjenerte store gutten er fantastisk når det gjelder å score gjennombrudd, og hans kontinuerlige forbedring av allsidige ferdigheter er imponerende. Prisen kommer fra den beste spilleren valgt av FWA med en godkjenningsrate på 82 %! Og de beste spillerne fra det offisielle utvalget i Premier League. Etter å ha vunnet 2 priser, postet Harland, som hadde på seg en Fotballdrakter, også 4 innlegg på en veldig ydmyk måte for å takke alle for deres anerkjennelse, hjelpen fra spillerne og tilliten til trenerteamet. Jeg tror dette er en av grunnene til at han er likt av de fleste fans.

    For Haaland er dette en liten overraskelse for sesongen. Det neste målet bør være på veien til trippelkronen, juster staten og spillerne til Manchester City fortsetter å jobbe hardt mot dette målet! Jeg håper at Harland, som har på seg en Manchester City drakt, kan bringe æren av trippelkrone og annonsere sin legendariske første sesong i Premier League!