Blogs » Arts & Handmade Crafts » Fantastisk kamp i Champions League 1:1 uavgjort

Fantastisk kamp i Champions League 1:1 uavgjort

• Real Madrid og Manchester City, de to favorittene til å vinne mesterskapet, gikk foran skjema, og toppduellen av teknologi + stjerner startet offisielt! De to sidene kan sies å være forelsket og drepe hverandre Hvilken trener har bedre taktikk, Guardiola eller Ancelotti? La oss vitne sammen!

Det offensive momentumet fra begge sider var veldig sterkt i begynnelsen av kampen. Du angriper og jeg forsvarer meg og har ingen sjanse til å score. Real Madrid tok ledelsen og brøt dødpunktet ved det 36. punktet. Camavinga gjorde et langdistanseangrep på venstresiden, og fordelte deretter ballen til Vinicius i midten. Vinicius, iført en Fotballdrakter, skjøt så verdensbølgen fra lang avstand. avstand for å hjelpe Real Madrid med 1-0-ledelsen. Etter en kort pause ble det strid i andre omgang igjen. I det 67. minutt svarte Manchester City med et mål, Jingdong An returnerte en pasning foran 16-meteren, og De Bruyne scoret med et langskudd med høyrefoten, Manchester City 1-1 Real Madrid. Kampfløyten lød, og de to sidene spilte uavgjort 1:1 i første runde. Haaland, som hadde på seg en Manchester City drakt i dette feltet, ble låst av Real Madrids 1,9-meters forsvarer, og spilte ikke de fantastiske skuddene fra forrige mål.

Den andre konkurransen mellom de to sidene vil bli arrangert igjen om en uke. Hvilket lag kan gå videre til finalen? Snakk om dine gjetninger.