Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid vinner den 20 Copa del Rey

Real Madrid vinner den 20 Copa del Rey

• Finalen i Copa del Rey i sesongen 22-23 startet i går kveld. For Real Madrid, som er håpløse i La Liga, er denne Copa del Rey-finalen selvsagt veldig viktig.

Bare 2 minutter ut i kampen, under Vinicius' fantastiske pasning, fullførte Rodrigo i Fotballdrakter vellykket volley og scoret, og tok en fantasiledelse 1-0. I det 58. minutt satte Osasuna i gang et angrep. Å få ballen utenfor 16-meteren er en kraftig skudd! Det var et herlig mål og Osasuna utlignet 1-1! I det 70. minutt driblet Vinicius ballen i høy fart og sendte deretter en pasning Kroos fulgte opp med et skudd og ble blokkert Rodrigo scoret igjen med et tilleggsskudd og Real Madrid gikk foran 2-1! Real Madrid slo Osasuna 2-1 for å vinne sin 20. Copa del Rey i lagets historie. Rodrigo, som scoret to ganger i denne kampen, ble med suksess valgt som den beste spilleren i spillet, men prestasjonen til Vinicius i en Real Madrid drakt er også ganske iøynefallende.

Hovedtrener Ancelotti har bidratt mye til å vinne Copa del Rey. I sesongen 13-14 ledet han Blancos til å vinne Copa del Rey. Etter så lang tid kan ingen trener vinne mesterskapet igjen.Frem til finalen i denne sesongen oppnådde Ancelotti nok en gang Grand Slam for laget.