Blogs » Arts & Handmade Crafts » Haaland setter ny rekord

Haaland setter ny rekord

• I den 28. runden av Premier League-sminkekampen spilte Manchester City mot West Ham United på hjemmebane.Manchester Citys offensive resultater er meget gode. For Manchester City har de allerede styrken til å vinne mesterskapet.

I dette spillet har Guardiola en 3241-formasjon, og Harland i Fotballdrakter er foran. I begynnelsen av kampen var Manchester Citys offensive momentum voldsomt.Alvarez prøvde et langskudd og ble blokkert av keeper.Haaland forsøkte å score målet med en heading. I andre omgang, i det 50. minutt, sendte Mahrez et frispark inn i 16-meteren. Ake hoppet høyt og scoret med en heading, og scoret vellykket for å hjelpe Manchester City til å ta ledelsen 1-0. I det 70. minutt scoret Haaland ett enkelt mål, og Haaland scoret det 35. målet, og brøt Premier League-rekorden for én sesong. I det 85. minutt fullførte Foden verdensbølgen fra forsiden av 16-meteren.Manchester City beseiret West Ham United 3-0!

Da Haaland, iført en Manchester City drakt, scoret det 35. målet på en enkelt sesong, overgikk han Alan Shearer og Cole (34 mål) og monopoliserte Premier League-scoringsrekorden for én sesong. Samtidig er dette også milepælen for Guashuais 1000. ball! Manchester City kom tilbake til toppen av listen med én runde mindre!