Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City ustoppelig til å vinne tittelen?

Manchester City ustoppelig til å vinne tittelen?

• Fokus i den 33. runden av Premier League, Manchester City sitter på Etihad Stadium mot Arsenal. Manchester City utfordret til toppen av tabellen med 2 kamper mindre!

I begynnelsen av kampen, med assist fra Harland, scoret De Bruyne, iført en Manchester City drakt, kampens første poeng på det 7. punktet! Etter De Bruynes fantastiske pasning så det ut til at det ble stilt spørsmålstegn ved Stones-målet Etter VAR-kontrollen ble det fastslått at målet var gyldig Manchester City 2:0 Arsenal i første omgang. I begynnelsen av andre omgang,  54 poeng, assisterte Harland med nok en herlig pasning, og De Bruyne brøt gjennom Arsenal-målet igjen for å omskrive resultatet til 3:0! Arsenals situasjon var ikke bra og de byttet to personer på rad. Med 88 poeng hjalp Holding Arsenal med lagets første poeng! Med Fodens assist på stopptid, scoret Haaland sitt 33. mål på 29 Premier League-kamper denne sesongen, og brøt Premier Leagues 38-runders scoringsrekord!

Med Manchester Citys store seier i denne kampen ser Arsenal ut til å komme lenger og lenger unna Premier League-mesterskapet.Manchester City er kun 2 poeng bak Arsenal med 2 kamper mindre. Med spillere i Fotballdrakter tilsynelatende ustoppelige, kan dette bli en stor sesong for City og Haaland?