Blogs » Arts & Handmade Crafts » Man City slo Bayern for å gå videre til semifinale

Man City slo Bayern for å gå videre til semifinale

  • Inter Milan spilte uavgjort 3:3 mot Benfica hjemme, ledet med to mål i første runde og gikk videre til semifinalen med en totalscore på 5:3. Etter mer enn halvparten av sesongen begynte Manchester City å integrere seg i Gua Shuai sitt offensive system.

    Bayern angrep heftig i denne kampen, men ble alle blokkert av Manchester City-keeperen.Manchester City startet et angrep under De Bruynes langpasning. Haaland, iført Fotballdrakter, fanget med hell Upamecanos feil og skled og scoret med suksess, og scoret kampens første poeng, og det var også Haalands 48. mål! Kimmich scoret et frispark for å hjelpe Bayern med å spille 1:1.Manchester City beseiret Bayern 4:1 på to runder og gikk med suksess videre til semifinalen, hvor de møtte sin gamle rival Real Madrid igjen i semifinalen.

    Manchester City har gått videre til semifinalen i 3 sesonger på rad, og det er også 10. gang Gua Shuai leder laget til semifinalen i Champions League. Kan de overvinne fjellet til Real Madrid? Kan spillerne i Manchester City drakt få Gua Shuai til å vinne Champions League som han ønsker?