Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter Milan versloeg Atletico Madrid met 1-0

Inter Milan versloeg Atletico Madrid met 1-0

• In de eerste ronde van de kwartfinales van de UEFA Champions League 2023-2024 versloeg Inter Milan Atletico Madrid in La Liga thuis met 1-0, waarbij het winnende doelpunt werd gescoord door Anautovic die de goedkope voetbaltenues droeg. In een andere wedstrijd die dag speelde Eredivisie Eindhoven thuis met 1-1 gelijk tegen Bundesliga Borussia Dortmund.

Voor deze wedstrijd had Inter Milan acht opeenvolgende overwinningen behaald in alle competities, en de spelers die de voetbaltenues Inter Milan droegen verkeerden in een goede financiële toestand. In de 13e minuut werd het schot van Inter Milan-speler Lautaro in het strafschopgebied gebroken en raakte de arm van de bezoekende teamspeler, maar de scheidsrechter kende geen strafschop toe. Hoewel Inter Milan in de eerste helft bleef aanvallen, creëerden ze niet al te veel dreigende schoten. Na het wisselen van speelhelft kwam Inter Milan-aanvaller Anautovic als invaller in actie, pakte in de 49e minuut eerst een punt voor het doel en miste dat, om vervolgens in de 63e minuut hoog tegen de doelman in het kleine strafschopgebied te schieten. Na voortdurend kansen te hebben verspild, scoorde Arnautovic uiteindelijk het belangrijkste doelpunt in de 79e minuut en scoorde een aanvullend schot om Inter Milan te helpen de wedstrijd met 1-0 te winnen. De twee teams strijden op 13 maart in de terugwedstrijd op het thuisveld van Atletico Madrid.