Blogs » Arts & Handmade Crafts » Dubbele klap voor Juventus

Dubbele klap voor Juventus

  • Halverwege dit seizoen besloot de Serie A-official om 10 punten af ​​te trekken van Juventus nadat de federale rechtbank had gehoord vanwege de financiële problemen van Juventus.

    Met nog drie ronden te gaan in de competitie kan Juventus, die een zware penalty kreeg, als een donderslag bij heldere hemel worden omschreven.Ben gaat volgend seizoen met 69 punten de groepsfase van de UEFA Champions League in. Het werd toevallig gemeld in de derde ronde tegen Empoli, wat de vechtlust van de spelers die goedkope voetbalshirts droegen verstoorde, zodat Empoli Juventus gemakkelijk met 4:1 versloeg. Als de Serie A Juventus niet afstraft, mist AC Milan komend seizoen hoogstwaarschijnlijk de UEFA Champions League. Men kan zeggen dat de rampzalige nederlaag van Juventus tegen Empoli AC Milan een groot geschenk heeft gegeven.Daarom bezorgden de officiële Serie A-penalty en de verkeerde beslissing van het management van Juventus AC Milan in feite een Champions League-ticket voor volgend seizoen.

    Het moreel van de spelers die voetbalshirts JUVENTUS dragen is twee keer geraakt en ze beginnen een neergang te ervaren. hopen dat ze hun toestand kunnen aanpassen en goed kunnen spelen in de komende twee wedstrijden.