Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter bereikt opnieuw de finale

Inter bereikt opnieuw de finale

  • Voor Inter Milan is dit een geweldig moment om te onthouden! Met een voorsprong van 2 doelpunten in de eerste ronde, heeft de tweede ronde hun waakzaamheid niet in de steek gelaten. Als Inter Milan deze wedstrijd wint, zal het de zesde keer in de geschiedenis zijn dat hij deelneemt aan de Champions League-finale, wat de verwachtingen van Milan zeker zal opfrissen!

    Aan het begin van de wedstrijd miste Milan twee goede kansen in de eerste helft. Leo, die naar verwachting te hoog zou staan, had slechts één schot om te dreigen. Hij kwam net uit een blessure en het was duidelijk onmogelijk voor hem om Milan te helpen met alleen twee doelpunten Het is jammer dat er maar heel weinig van dergelijke foto's in deze game zijn. De confrontatie tussen de twee partijen was even hevig.In de eerste helft maakten de twee partijen samen 22 overtredingen, waarmee ze dit seizoen een nieuw hoogtepunt in de Champions League bereikten. In de tweede helft verving Inzaghi Lukaku door de gouden partner van Lautaro, wat een grote impact had op de verdediging van Milan. In de 74e minuut braken twee spitsen van Inter Milan door de verdediging van Milaan en Lukaku in goedkope voetbalshirts assisteerde Lautaro om de overwinning te bezegelen. Lautaro, die het doelpunt maakte, snelde opgewonden naar de zijlijn om dit geweldige moment met de fans te delen! Lautaro overwon zijn blessure en brak aan het einde van het seizoen uit in belangrijke wedstrijden.

    Lautaro, die twee seizoenen op rij 25 keer scoorde, is ongetwijfeld de held van Inter Milan's deelname aan de Champions League-finale. Dit noodlottige doelpunt zorgde er ook voor dat Lautaro, die een voetbalshirts Inter Milan droeg, zonder enige spanning tot beste speler van de wedstrijd werd gekozen. Kan de WK-winnende Argentijnse spits de kampioenstrofee van Istanboel bemachtigen?