Blogs » Arts & Handmade Crafts » De toppositie in de Premier League is veranderd

De toppositie in de Premier League is veranderd

• De 34e ronde van de Premier League luidde een focuswedstrijd in. Arsenal speelde thuis tegen Chelsea. Arsenal verloor in de laatste ronde van Manchester City. Chelsea leed ook aan een lost streak en Lampard bleef slecht presteren na zijn aantreden. Deze game zal bepalen welk team een ​​einde kan maken aan de slechte situatie van opeenvolgende verliezen!

Aan het begin van de wedstrijd, in de 18e minuut, passeerde Xhaka, die een goedkope voetbalshirts droeg, het strafschopgebied. Odegaard duwde de bal en raakte de onderkant van de lat en stuiterde in het doel, waardoor Arsenal met 1-0 leidde. In de 31e minuut passeerde Xhaka het strafschopgebied, Odegaard duwde gemakkelijk en scoorde, waarmee hij twee keer op rij scoorde om Arsenal te helpen de score met 2-0 uit te breiden. In de 34e minuut ging Ben White naar het strafschopgebied, Xhaka's schot werd geblokt, Jesus maakte van de gelegenheid gebruik om naar voren te stappen en scoorde, Arsenal 3-0 Chelsea. In de 64e minuut stuurde Kovacic een lange pass en Madueke pushte en scoorde om Chelsea te helpen een punt te scoren. Het fluitsignaal van de wedstrijd is voorbij, Arsenal versloeg Chelsea met 3:1!

Deze overwinning bracht Arsenal terug naar de top van de lijst en zorgde ook voor een reeks records. Tot nu toe zijn er dit seizoen veel spelers in het Arsenal-team die meer dan 10 doelpunten hebben gescoord in de competitie. Het zijn: Saka, Martinelli, Odegaard en Jesus in voetbaltenue Arsenal.