Blogs » Party Planning & Gifts » rettet mod den franske forsvarsspiller

rettet mod den franske forsvarsspiller






  • billige fodboldtrøjer
    rettet mod den franske forsvarsspiller


    Chelseas mislykkede skridt til at hente


    Fodboldtrøjer Tilbud, Real Madrid Trøje Børn



    de blå har rettet mod den fodboldtrøjer børn udsalg kommende sæson under tuchel

    Chelseas mislykkede skridt til at hente Sevilla-centerforsvareren Jules Kounde vil bringe gode nyheder til så mange som tre af Thomas Tuchels forsvarere. De blå har rettet mod den franske forsvarsspiller Kounde i to år, men transferen er nu angiveligt slukket, efter at den spanske klub for nylig øgede deres udbudspris.
    Den 22-årige kom til La Liga-siden fra Bordeaux i 2019 og blev hurtigt en fast starter for klubben.
    fodboldtrøjer tilbud Den brasilianske forsvarsspiller har kun spillet 45 minutter i denne sæson for Blues, men kan blive sat til at få mere spilletid efter den seneste meddelelse.
    Silva kom til anden halvleg mod Liverpool i weekenden, og hans side havde en defensiv masterclass for at sikre 1-1 uafgjort.
    real madrid trøje børn Antonio Rudiger, Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta er blevet udvalgt foran den tidligere PSG-forsvarer, men den sammenbrudte transfer vil være et kærkomligt løft for Silva, der søger at skubbe sig tilbage i førsteholdet.
    Som 36 -årig bliver Silva bestemt ikke yngre, men brasilianeren har stadig masser at byde på på eliteniveau.
    billiga fotbollströjor Tuchel ville have slået Kounde ind på højre-midterback i et back-tre-system, så Azpilicueta kunne konkurrere med James om højrefløjen tilbage.
    James har haft en fantastisk start på sæsonen - som har set ham score og give to assists i de tre første ligakampe - og Azpilicueta kan have gået glip af det som følge heraf.
    Den seneste udvikling med Kounde kommer kort efter, at den 32-årige angiveligt skal tilbydes en ny kontrakt på Stamford Bridge.
    Den 22-årige forsvarer har været med i to af Blues Premier League-kampe indtil videre i denne sæson, men også han ville have gået glip af, hvis Kounde var flyttet til Stamford Bridge.
    Chalobah har allerede haft tre låneperioder - i henholdsvis Ipswich, Huddersfield og franske Lorient - og franskmandens ankomst kunne have ført til endnu en periode væk fra Chelsea for den unge.
    Forsvarsspilleren vil nu prøve at cementere sin plads på førsteholdet i den kommende sæson under Tuchel.













    ronaldo fodboldtøj