Blogs » Party Planning & Gifts » Psg Trøje

Psg Trøje






  • fodboldtrøjer til børn|billige fodboldtrøjer|køb fodboldtrøjer på tilbud

    ideel pasning til den tidligere


    Cristiano Ronaldo i sin tid i Real


    Psg Trøje, Arsenal Trøjer, Fodboldtøj Til Børn



    mourinho tilbragte tre år i billige fodboldtrøjer med tryk daei's rekord


    Paris Saint-Germain-superstjernen Angel Di Maria har afsløret, at Jose Mourinho havde en bust-up med Cristiano Ronaldo i sin tid i Real Madrid, der så parret 'kæmpe'.
    Mourinho tilbragte tre år i Bernabeu, hvor Ronaldo var på sit højeste efter sit træk på 80 millioner pund fra Manchester United i 2009.
    psg trøje Parret stødte sammen i løbet af deres tid i England, efter at Mourinho havde nedværdigende kommentarer om Ronaldos uddannelse, og den portugisiske træner blev ikke set som en ideel pasning til den tidligere Sporting Lissabon -angriber.
    Og Di Maria har afsløret, hvordan parret stødte sammen i løbet af deres tid i den spanske hovedstad, da Mourinho 'ikke gav en f ** k', hvem han kæmpede med.
    arsenal trøjer Den 36-årige har underskrevet en indledende to-årig aftale med de røde djævle, der har mulighed for at forlænge den med yderligere 12 måneder.
    fodboldtøj til børn Ronaldo viste, at han ikke havde mistet sin appetit på mål ved at sække to sent mod Republikken Irland.
    Målene gjorde Ronaldo til den højest scorende fremad i international historie, hvilket betyder, at han 'har overhalet Ali Daei's rekord på 109 mål.













    fodboldtrøjer