Blogs » Other » Liverpool Trøje Børn

Liverpool Trøje Børn






  • billige fodboldtrøjer

    nogle etablerede spillere kan blive



    Guardiolas side vil helt sikkert signere nye



    Liverpool Trøje Børn, Fodboldtrøjer Tilbud, Billige Fodboldtrøjer



    juni, efter allerede at have fotbollströjor landslag bare erstatte aguero


    Guardiolas side vil helt sikkert signere nye spillere, når vinduet åbner i 12 uger den 9. juni, efter allerede at have bekræftet afgangene fra to førsteholdsspillere.

    Sergio Aguero og Eric Garcia vil begge slutte sig til Barcelona, ​​når deres kontrakter udløber i slutningen af ​​måneden.

    liverpool trøje børn City har derfor et desperat behov for en angriber til at erstatte Aguero, der forlader efter 10 år med at være klubbens grundpille i angreb.

    fodboldtrøjer tilbud En målscorer i verdensklasse er den oplagte prioritet, med Tottenhams Harry Kane, Borussia Dortmund's Erling Haaland og Inter Milan's Romelu Lukaku på deres radar.


    billige fodboldtrøjer Der vil dog være andre behov for City, der igen i næste sæson vil forsøge at bryde deres and i Champions League.

    Rapporter har antydet, at nogle etablerede spillere kan blive sat til at forlade denne sommer, hvor klubben muligvis er åben for bud på Aymeric Laporte, Gabriel Jesus, Raheem Sterling og Riyad Mahrez.

    magliette calcio a poco prezzo Rapporten siger, at Atletico har overvåget Silva i 'mange år' og kunne 'drage fordel' af deres gode forhold til Silvas agent, Jorge Mendes, for at komme videre med en transfer.

    Silva lavede 45 optrædener på tværs af alle konkurrencer for Man City i sidste sæson og bidrog med fem mål og otte assists for Guardiolas side.

    Hvis det sker, siger France Football, at Guardiola vil have Grealish som afløser, fordi Aston Villa -midtbanespilleren har imponeret ham i løbet af de sidste sæsoner.

    Grealish bidrog med seks mål og 10 assists i 26 Premier League -kampe for Villa i sidste sæson og forventes at blive en nøglespiller for England ved EM til sommer.

    Den 25-årige har tidligere været forbundet med Manchester United, men underskrev en ny kontrakt i september til juni 2025 med sin drengeklub.

    Villa har tidligere afvist enhver tilgang til playmakeren, men det ser ud til, at City kunne være klar til at teste deres beslutsomhed til sommer.

    Byformand Khaldoon al-Mubarak sagde tirsdag, at klubben forbereder sig på at investere i truppen i lavsæsonen, ikke bare erstatte Aguero.














    fotbollströja barn