Blogs » Perfumes & Incenses » respektive styrende organer for international

respektive styrende organer for international






  • billige fodboldtrøjer

    respektive styrende organer for international



    Fodboldlandskabet blev for nylig



    Fodboldtøj Til Børn, Tryk På Fodboldtrøje



    nogle af de grundlæggende replica fodboldtrøjer begynde i næste


    Fodboldlandskabet blev for nylig rystet, da det blev meddelt, at nogle af Europas største klubber planlægger at danne en banebrydende Super League. Nogle af de grundlæggende Super League-klubber inkluderer engelske kræfter som Chelsea, Liverpool og Manchester City.

    Liverpool var den første Super League-klub, der spillede en indenrigskamp efter søndags aftenens meddelelse. Inden mandagens kamp mellem Leeds United og Liverpool kaldte Leeds-spillere Super League og havde t-shirts, der lyder 'Tjen det. Fodbold er til fansen fodboldtøj til børn. '

    Liverpool og Leeds fans stod også uden for stadion mandag og gav udtryk for deres misbilligelse.

    Mange fremtrædende europæiske fodboldstemme er imod dannelsen af ​​Super League tryk på fodboldtrøje.

    'Jeg har fokuseret på forskellige emner, men jeg kan sige, at Super League ikke ville være godt for europæisk fodbold,' sagde Bayern München-manager Hansi Flick mandag voetbaltenue Kind.

    Som ikke bør komme som nogen overraskelse modsættes dannelsen af ​​denne Super League hårdt af FIFA og UEFA, der fungerer som de respektive styrende organer for international og europæisk fodbold.

    Hvis det ender med at blive etableret, ville Super League tilbyde permanente pladser til nogle af de største klubber i sporten og ville indeholde midtugekampe. I øjeblikket er der 12 grundlæggende medlemmer af Super League, men ligaen ønsker at tilføje yderligere tre permanente medlemmer.

    Det er uklart, hvad det næste skridt er, men UEFA-præsident Aleksander Ceferin kan udstede et forbud for hold, der er tilmeldt Super League. Ifølge CBS Sports-insider Fabrizio Romano mødes Ceferin med sit juridiske team for at afgøre, hvad det næste skridt vil være for det styrende organ.

    Afgørelsen kan have en øjeblikkelig indvirkning på Champions League, da Chelsea, Manchester City og Real Madrid alle er i Champions League-semifinalen, som forventes at begynde i næste uge.