Blogs » Other » Juventus Trøje

Juventus Trøje


  • FODBOLDTRØJER

    klubbens personale har testet positivt

     


    Chelseas kamp med Manchester City


    Juventus Trøje, Manchester City Tøj, Jalkapallo Pelipaita Ranska


    gabriel jesus og kyle walker tryk på fodboldtrøjer premier league-kampe

     

    Frank Lampard siger, at han forventer, at Chelseas kamp med Manchester City fortsætter, mens to medlemmer af klubbens personale har testet positivt for Covid-19 i denne uge.

    Pep Guardiola har bekræftet, at City vil være uden fem spillere til søndagens Premier League-tur til Stamford Bridge, fordi de alle er isolerende efter at have returneret positive koronavirus-tests. Gabriel Jesus og Kyle Walker blev bekræftet på juledag som værende to spillere, der testede positiv.

    City genåbnede deres træningsplads onsdag efter en midlertidig lukning på grund af et 'antal positive sager', der førte til udsættelse af deres kamp med Everton mandag.

    juventus trøje

    Chelsea-træner afslørede, at de to positive sager fra medarbejderne kom fra denne uges testrunde.

    Da han blev spurgt om han var for en to-ugers kredsløb, sagde Lampard, at sikkerheden skulle komme inden fodbold.

    manchester city tøj

    Chelsea-angriber Hakim Ziyech vendte tilbage til fuld træning i denne uge efter at have fået en hamstringskade i 3-1-sejren mod Leeds den 5. december, men er muligvis ikke klar til at vende tilbage mod Man City søndag.

    Jalkapallo pelipaita Ranska

    Lampard bekræftede, at Marokko-internationalen nærmer sig fuld fitness, men søndagens kamp kan komme for tidligt, mens højreback Reece James forbliver ude efter at have savnet 1-1-uafgjort med Aston Villa mandag.

    Chelsea går ind i spilniveau på point med Guardiolas side, på trods af at de kun har vundet en af ​​deres sidste fem Premier League-kampe.