Blogs » Perfumes & Incenses » Barcelona Trøje

Barcelona Trøje

  • fodboldtrøjer

    mestrene forud for deres sammenst

     


    Premier League og vil falde ud af



    Barcelona Trøje, Messi Tøj

    ole gunnar solskjærs side fotbollströjor med namn - live på sky sports

     

    Manchester United er i en 'falsk position' på toppen af ​​Premier League og vil falde ud af titelløbet, når sæsonen skrider frem, ifølge den tidligere Liverpool-midtbanespiller Jason McAteer.

    Ole Gunnar Solskjærs side flyttede tre point væk fra forsvarende mestre Liverpool efter en 1-0 sejr over Burnley tirsdag aften.

    De to øverste sider mødes på Anfield søndag, live på Sky Sports, og McAteer mener, at United er heldige at være ligaledere på vej ind i kampen.

    barcelona trøje

    United er ubesejret i 15 Premier League-udekampe efter deres sejr på Turf Moor, med deres sidste nederlag på vejen mod Liverpool på Anfield i januar 2020.

    McAteer er overbevist om, at hans tidligere klub vil forlænge løbet på søndag og tvivler på, om United har konsistensen til at opretholde deres titeludfordring i en hel sæson.

    Gary Neville har nægtet at udelukke, at Manchester United vinder Premier League, efter at Ole Gunnar Solskjærs side gik øverst og opfordrede United-fans til at 'blive båret' før søndagens sammenstød med Liverpool.

    messi tøj

    Tag et NU TV Sky Sports-månedskort til kun 24,99 £ p / m i 3 måneder

    Uniteds fortjente 1-0-sejr over Burnley har ført dem tre point væk fra mestre Liverpool og toppen af ​​Premier League ved 17-spilmærket for første gang siden deres 2012/13 titelvindende sæson under Sir Alex Ferguson.

    Det repræsenterer en forbløffende vending for United, siden de tabte hjemme mod Arsenal i begyndelsen af ​​november, og Sky Sports-ekspert Neville nyder situationen - og det helt uventede syn på United over Liverpool i ligatabellen.

    Ole Gunnar Solskjær nyder søndagens opgør med Liverpool og insisterer på, at hans spillere er klar til 'en fantastisk test', efter at Manchester United hævdede topplaceringen i Premier League.

    Paul Pogba's afbøjede volley i anden halvdel sikrede en 1-0 sejr over Burnley på Turf Moor, der så United åbne en trepunktspude over mestrene forud for deres sammenstød på Super Sunday - live på Sky Sports.