Blogs » Perfumes & Incenses » Belgien Trøje

Belgien Trøje


  • fodboldtrøjer

    nedrykning fra mesterskabet blev forst

     


    Keiren Westwoods straffesparring tjente uglerne et point i



    Belgien Trøje, Italien Trøje, Frankrig Trøje, Portugal Trøje

    men værerne tabte på trods køb fodboldtrøjer online mckenna går i offside

     

    Sheffield Wednesday's chancer for at undgå nedrykning fra mesterskabet blev forstærket, da andre resultater gik deres vej efter en uinspirerende målløs uafgjort med Nottingham Forest.

    Keiren Westwoods straffesparring tjente uglerne et point i frokost-kick-off, men de kunne have været rykket ned, hvis Derby havde formået at undgå nederlag mod Swansea.

    Men værerne tabte på trods af at de gik videre og ligger kun tre point over onsdag, hvor de to sider mødes på den sidste dag.

    En sejr kunne være nok til at holde uglerne i divisionen, men Rotherhams uafgjort mod Blackburn betyder, at Millers kun er tre point under Vædrene selv, og de har et spil i hånden.

    Belgien trøje

    Et nederlag på onsdag mod Forest ville have sikret fodbold i anden klasse næste sæson, og Westwoods fine stop fra Lewis Grabban's spot-kick sent i første halvdel, efter at målmanden bragte Anthony Knockaert ned, kunne endnu vise sig at være afgørende.

    Italien Trøje

    Uglechef Darren Moore valgte holdet og var stærkt involveret på trods af at han var fraværende, mens han kom sig efter lungebetændelse, som blev udløst af kontraherende Covid-19.

    Frankrig trøje

    Men værterne var fattige før pausen, og selvom de forbedrede sig, skabte de dyrebare lidt på trods af nogle typisk lyse øjeblikke af Barry Bannan.

    Portugal Trøje

    Stedfortræder Jordan Rhodes stillede problemer, mens Josh Windass var tættest på at score, da en voldsom næsten post-strejke tvang en fin redning fra Brice Samba.

    Forest, der er 16. i tabellen, trues også kun sjældent med en James Garner-miskick og Grabban's indsats i sidens net så godt som det blev.

    Første halvdel var flad, kedelig og forsigtig, med kun en tam indsats på mål fra onsdagens Kadeem Harris, der skabte interesse indtil en dramatisk afslutning.

    Øjeblikke efter at Filip Krovinovic spildte en god skudmulighed for Forest, kom uglerne i et rod, der spillede bagfra, da Westwoods skivesparring blev mødt med en endnu dårligere hovedforsvar af Adam Reach, men målmanden reddede.

    Offside, Nottingham Forest. Anthony Knockaert prøver et gennemspillet, men Scott McKenna går i offside.