Blogs » Food & Snacks » Nyeste Chelsea Fodboldtrøjer

Nyeste Chelsea Fodboldtrøjer

 • Liverpool Fodboldtrøje Til Børn, Nyeste Chelsea Fodboldtrøjer

   

  billige fodboldtrøjer børn

  Brendan Rodgers ud af Leicester

  ole gunnar solskjærs job ser fodboldtrøjer tilbud kontrakt i east midlands

  Rapporter hævder, at Manchester United har en førende agent, der arbejder på udnævnelsen af ​​en ny manager bag kulisserne, og han er sikker på at prise Brendan Rodgers ud af Leicester. Ole Gunnar Solskjærs job ser ud til at være sikkert lige nu, men nordmandens langsigtede fremtid på Old Trafford er stadig i alvorlig tvivl.

  2-0 hjemmenederlaget mod Manchester City så ud til at være første gang i hans embedsperiode, at fansene begyndte at tænde på manageren, da tilhængere gav deres følelser til kende i slutningen af ​​kampen.

  liverpool Fodboldtrøje til Børn Desuden pressede seniorpersoner i klubben også på for, at bestyrelsen skulle give Solskjær tid til at vende tingene om.

  Det inkluderer Sir Alex Ferguson, der forsvarede sin tidligere spiller i kølvandet på 5-0-nederlaget til Liverpool.

  nyeste Chelsea fodboldtrøjer Med Antonio Conte og Zinedine Zidane nu ude af ligningen, er det kun Rodgers og Erik ten Hag, der er realistiske mål.

  Og rapporten hævder, at der er tillid fra agentens side til, at han kunne få nordireren ud af Leicester på trods af hans langtidskontrakt på King Power Stadium.

  Det er underforstået, at Rodgers har en frigivelsesklausul inkluderet i hans kontrakt, som kun er tilgængelig for Champions League-hold.

  United ville derfor have mulighed for at bringe ham gennem døren, så de var villige til at betale.

  Rodgers' tidligere forbindelser til Liverpool kunne også have en rolle at spille, men det ser ud til, at United er villige til at glemme hans tidligere ophold på Anfield for at udnævne ham som deres nye chef.

  Leicester-træneren blev for nylig sat i forbindelse med Newcastle-jobbet, men gjorde det klart, at han vil respektere sin kontrakt i East Midlands.

  maglia messi

  Roma Paita