• fotbollströjor

tiden orsakade nyligen lite kontroverser

Mane ersattes av Salah med 56 minuter

28-åringen missade också fotbollströjor tradera tillbaka i april

Mane ersattes av Salah med 56 minuter på klockan och ställningen 4-0 på Selhurst Park, där senegalens kant gjorde 2-0 med en lysande första halvlek.

28-åringen missade också en chans efter pausen att fördubbla sitt antal, efter att ha avslutat en åtta matchers mållös rad i Premier League med sitt mål tidigare i matchen.

Salah gjorde två gånger och tog en assist i hans halvtimme-kom i södra London och kameror klippte till Mane som fortfarande såg irriterad ut på bänken sent.

Egypten under tiden orsakade nyligen lite kontroverser genom att förklara att han var 'mycket besviken' över att inte bli utnämnd till kapten för en Champions League död gummi mot FC Midtjylland billiga fotbollströjor.

Men före detta Aston Villa, Celtic och Chelsea-anfallaren Cascarino tror att Klopp kommer att vara nöjd med att bredden vill leda laget och säger att hungern efter mål från Salah och Mane är ett bra problem för den tyska tränaren.

Efter hans stag från bänken på Palace står Salah på 13 mål och tre assist på 13 ligamatcher med 16 slag på 21 matcher i alla tävlingar billiga fotbollströjor.

Mane har under tiden fem mål och tre assist på 13 ligamatcher och ytterligare ett mål i Champions League Maglie Calcio A Poco Prezzo.

Liverpool återgår till aktion mot nedflyttningshotade West Brom på Anfield söndagen den 27 december.

Nya Baggies -chefen Sam Allardyce var den sista gästchefen som vann på Liverpools hemmaplan, med Crystal Palace tillbaka i april 2017.