Blogs » Other » medicinska problem efter sin spelkarri

medicinska problem efter sin spelkarri






  • billiga fotbollströjor

    medicinska problem efter sin spelkarri



    Den argentinska fotbollsikonen Diego Maradonas



    Fotbollströjor Med Tryck, Fotbollströja Barn Eget Tryck



    maradona dog den 25 november beställa fotbollströjor vinna hela tävlingen


    Den argentinska fotbollsikonen Diego Maradonas död kunde ha förhindrats med rätt vård, enligt en läkarrapport om den tidigare spelarens död som överlämnades till åklagare. Maradona dog den 25 november av en hjärtinfarkt efter en hjärnoperation som inträffade tidigare samma månad .

    Enligt Associated Press noterar rapporten att 'patientens tecken på livsrisk ignorerades', och den tidigare spelaren 'visade entydiga tecken på en förlängd ångestperiod' i över 12 timmar fotbollströjor med tryck. Han fick inte heller 'det minimala krav 'på läkarvård för någon med sin medicinska historia - han hanterade en myriad av medicinska problem efter sin spelkarriär, med vissa hänförliga till alkohol- och drogmissbruk. Rapporten drar slutligen slutsatsen att om Maradona fått' adekvat sjukhusvistelse 'skulle han inte har dött då.

    Denna rapport överlämnades till åklagare i en utredning av sju personer, inklusive en hjärnkirurg och psykiater som arbetade för argentinern. Advokaten till Leopoldo Luque, hjärnkirurgen i fråga, hävdar att denna rapport är 'partisk' och 'en dålig, utan vetenskaplig grund fotbollströja barn eget tryck.'

    Maradona anses vara en av de största som någonsin spelat den sport han dominerade under mycket av sin karriär Goedkope voetbalshirt. Han är mest känd för sitt ikoniska - eller ökända, om du är engelska - 'Hand of God' -målet mot England i VM-kvartfinalen 1986 där han stansade in matchens inledande mål. Argentina skulle fortsätta vinna den matchen, 2-1, och senare vinna hela tävlingen.