Blogs » Arts & Handmade Crafts » Liverpool Tröja

Liverpool Tröja


  • FOTBOLLSTRÖJOR

    hittar sitt lager och kommer

     


    Christian Pulisic och Fernando Torres


    Liverpool Tröja, Dortmund Tröja, Tanska Jalkapallo Paidat


    av de fem har bara pulisic fotbollströjor nummer han inte börjar starkt

     

    Men medan den 21-åriga resan vid Stamford Bridge bara har börjat har han redan ett stort hinder att övervinna, och det avslutar klubbens rekordbrytande transferförbannelse.

    Fram till sommarövergångsfönstret slår till den 5 oktober visar rekordet att Kepa, Havertz, Alvaro Morata, Christian Pulisic och Fernando Torres är Chelseas fem dyraste signeringar genom tiderna.

    Av de fem har bara Pulisic visat löfte om framtiden hittills men även han har inte lyckats utmärka sig som rekord till.

    liverpool tröja

    Morata anlände med mycket potential efter några imponerande tider på Juventus och Real Madrid men lyckades bara samla in 24 mål på 72 matcher innan han laddades av till Atletico Madrid på lån.

    Torres var förmodligen den största transferfloppen i Chelsea-historien, eftersom han aldrig kom nära att replikera sin framgång i Atletico eller Liverpool bara gjorde 45 mål i 172 framträdanden, vilket är ännu mindre än John Terrys målräkning.

    Havertz är full av talang och statistiken bevisar det när han samlade totalt 46 mål på 150 framträdanden under sin fyraåriga period i Leverkusen.

    dortmund tröja

    Men Premier League är en helt annan burk bönor som kräver konsistens och uthållighet samt fysisk och mental styrka.

    Tanska Jalkapallo Paidat

    Och baren i Chelsea är fortfarande hög både inom klubben och på läktaren med Blues nu tillbaka för att sikta mot Premier League och Champions League-ära.

    Havertz uppdrag är uppenbart eftersom han när han hittar sitt lager och kommer på en rulle kommer han att vara på väg till superstjärna.

    Om det tyska esset blir drivkraften i Lampards mittfält kommer han att få otänkbar beundran från publiken och skulle han hitta ett sätt att behålla sin form kan han vara på väg till legendarisk status.

    Naturligtvis måste Chelsea-troende visa tålamod eftersom Havertz fortfarande är väldigt ung och saknar erfarenhet men spelarens smekmånadstid kan vara kortvarig om han inte börjar starkt.