Blogs » Food & Snacks » Real Madrid Matchtröja

Real Madrid Matchtröja


  • fotbollströjor

    sociala medier har haft betydelse

     


    Edinson Cavani kommer i allt


    Real Madrid Matchtröja, Atletico Madrid Tröja


    uruguays anfallare sägs fotbollströjor med eget tryck carlos tevez

     

    Edinson Cavani kommer i allt högre grad att lämna Manchester United för att gå med i Boca Juniors i sommar, har hans far Luis avslöjat.

    Uruguays anfallare sägs vara orolig på Old Trafford och 'lutar sig mot' Boca med en '60 procents' chans att han återvänder till Sydamerika när hans ettåriga United-avtal slutar i juni.

    Luis anser också att Cavanis 'nonsens' -förbud mot tre matcher tidigare denna säsong för att ha använt en rasstötande term på sociala medier har haft betydelse för sin son och insisterar på att han inte är rasistisk och att de använder termen hela tiden.

    real madrid matchtröja

    Cavani hade kommit i någon form efter att ha återhämtat sig från coronavirus och gjorde tre mål i fem matcher tidigare i år, men han har försvunnit nyligen på grund av skada och Ole Gunner Solskjaer har blivit tillfrågad om han kommer att stanna längre än det ettåriga avtalet han undertecknade från Paris Saint Germain.

    atletico madrid tröja

    Solskjaer kommer att förvänta sig frågor angående Cavanis faders kommentarer när han möter media inför Europa League-matchens sista 16-match mot AC Milan på onsdagen, inklusive om han kan lockas av att spela med före detta United-frontman Carlos Tevez på Boca.