Blogs » Other » franska internationalen att han skulle

franska internationalen att han skulle


  • fotbollströjor

    franska internationalen att han skulle

     


    Ole Gunnar Solskjaer efter Jose Mourinhos



    Wales Tröja, England Tröja, Nederländerna Tröja, Spanien Tröja

    för united-chefen solskjær fotbollströjor 2021 som gick ett år tidigt

     

    Tala under 2019, vid en tid då United faktiskt var på sång under Ole Gunnar Solskjaer efter Jose Mourinhos avgång, avslöjade den franska internationalen att han skulle älska att spela för Real Madrid.

    I juli erkände United-stjärnan att han var intresserad av att driva en ny utmaning någon annanstans.

    För United-chefen Solskjær kommer Pogbas kommentarer sannolikt att utlösa en ny överföringssaga. Ännu ett år med rykten om en avgång, en ny kampanj där hans framtid ligger i luften.

    Fans förväntade sig att han skulle gå rakt in i sidan, att ställa upp tillsammans med Pogba och Bruno Fernandes i hjärtat av Solskjärs mittfält.

    wales tröja

    Hans enda två starter för klubben har kommit i Carabao Cup, mot Brighton respektive Luton. Han gjorde det bra i båda matcherna också, men har hittat minuter i Premier League hårdare att komma förbi.

    england tröja

    Van de Beek fick plats för den nya säsongens inledande match mot Crystal Palace, men kom från bänken för att hitta nätet på Old Trafford vid första frågeförfrågan.

    nederländerna tröja

    Han gjorde också ersättningsmanus mot både Brighton och Tottenham på kort tid sedan, men över en månad i sitt Premier League-äventyr väntar han fortfarande på sin första ligastart.

    spanien tröja

    Van de Beek är smidig och behöver samlas avsevärt för att säkerställa att han lyser i Premier League, en division där fysikaliteten är större än någon annan på planeten.

    Och United kunde bara lätta på honom, villig att lida tidigt på säsongen för att tillåta Van de Beek en plattform för att bygga och förbättra.

    Det är inte nödvändigtvis snällt mot holländaren just nu men Solskjær är villig att vara osjälvisk på sitt uppdrag att styra klubben tillbaka till toppen av Premier League, beredd att sätta andra framför sig själv.

    Och med Pogba som driver på att flytta bort och United känner till sin dröm om att spela för Real Madrid ganska länge, då kan Van de Beeks brist på speltid vara en del av successionsplanen.

    Han kan mycket väl bara vara deras ersättare för den franska landskampen, om än en som gick ett år tidigt.



    Kroatien trøje