Blogs » Party Planning & Gifts » Ronaldo Drakt

Ronaldo Drakt • kapre farten under sin pressekonferanse


  Cristiano Ronaldos framtid har tatt en annen vri som han


  Ronaldo Drakt, Kjøpe Fotballdrakter  det hadde virket som om fotballdrakter til lag league-tittelen

  Cristiano Ronaldos framtid har tatt en annen vri som han nærmer seg en bemerkelsesverdig retur til Manchester United.
  Det hadde virket som om Ronaldo ble satt til å bli Premier League rivaler Manchester City på fredag, med rapporter som tyder på at avtalen ble gjort.
  Men Ole Gunnar Solskjær åpnet døren for en sen forsøk på å kapre farten under sin pressekonferanse på fredag.
  Ronaldo ble oppdaget om bord i et privat fly på Torino flyplass på fredag ​​ettermiddag - som mange så som en indikator på at han var på vei til Manchester for å bryte opp en bryter til City.
  ronaldo drakt Journalist Samuel Lockhurst tweeted fredag ​​ettermiddag at USA nå hadde sendt et kontraktstilbud til sin tidligere stjerne - og at hans tidligere sjef Sir Alex Ferguson personlig hadde snakket med Ronaldo.
  Paret har vært tett siden Ronaldos ankomst på Old Trafford i 2003, med Ferguson fungerer som en mentor for motstanders ess.
  kjøpe fotballdrakter Det virker som Ferguson inngripen foran United tilnærming har betalt utbytte med en overgang til City nå av bordet.
  Pep Guardiolas side har trukket ut av løpet for Ronaldos underskrift - som betyr at det nå er to store overførings skuffelser denne uken alene for vinnere etter Harry Kane bekreftet at han skal bo på Tottenham i sommer.
  portugal trikot langarm Det gjenstår å se hvorvidt de vil rykke ut for å finne en spiss over helgen for å supplere sine forsøk på å beholde sin Premier League kronen.
  Men for United, vil Ronaldo grand hjemkomst signaliserer signeringen av eliten spiss som Solskjær har lengtet hele sommeren.
  USA var ventet å vente til neste sommer for å finne en avtale for Borussia Dortmund hitman Erling Haaland.
  Det gjenstår å se om dette oppsiktsvekkende sent razzia for Ronaldo vil påvirke deres fremtidige planer for Haaland.
  En to-årig avtale blir diskutert for Ronaldo, som vender tilbake til Old Trafford for en strålende swansong snarere enn en byggestein for fremtiden.
  Men ankomsten av en verdensklasse behandler et år før planen er ikke akkurat en bekymring for Solskjær - selv om Ronaldo er tilbake vil trappe opp presset for norske sjefen til å montere en alvorlig angrep på Premier League-tittelen i år.

  köpa fotbollströjor

  billige fotballdrakter